Indretning af institutioner

Jeg har en del års erfaringer med indretningsprojekter og tilbyder desuden indretning af offentlige og private institutioner så som personalekontorer, opholdsrum, væresteder etc. Jeg har gennem mit tidligere arbejde som pædagog opnået en stor forståelse for de muligheder og udfordringer, som ligger i særligt denne type indretningsopgaver. Med mit personlige præg indretter jeg smukke, moderne og ikke mindst funktionelle rum, der fungerer for både brugere, beboere samt personale.

I indretningsprocessen lægger jeg stor vægt på den gode dialog og sparring, hvor I som kunder naturligvis inddrages løbende i processen, så resultatet passer til jer og jeres specifikke behov.

Jeg laver ofte totalindretning, hvor jeg, udover indretning og indkøb, også står for bestilling af håndværkere m.m.

Her på siden vil du kunne se eksempler på indretningsopgaver, jeg har lavet igennem de seneste år.

 

 

Indretning af kontorer

 

 

Institutions indretning

Fælles rum

Mødelokaler

 

Cafè og væresteder