Hvem er vi?

Galleri Værnhøj er et autentisk værksted & galleri med kunst og kunsthåndværk af Dorthe Værnhøj & Margon Bilde.

Dorthe Værnhøj er autodidakt kunstner gennem 28 år og har udviklet sin kunst fra malerier til keramik. Dorthe arbejder primært med akryl på lærred, hvor hun bruger forskellige maleteknikker, derudover overfører hun ofte sine tanker og kunst til genstande som f.eks små genbrugsting og større møbler, da Dorthe har den opfattelse at kunst ikke skal begrænses til vægmalerier. Det må meget gerne i hendes øjne kombineres med det funktionelle og således blive et forhåbentligt glad lille indslag i alles hverdag.

Dorthes kunst tager udgangspunkt i kraftige farver samt mange detaljer, den bevæger sig ofte på grænsen mellem det abstrakte og det figurative. Dorthe forsøger at skabe en kontast mellem det grove og det fine, hvor det umiddelbare og pudsige er en stor del af hendes udtryk.

Med et humoristisk præg forholder hendes figurer og sjove væsner sig til livet, og til vores dagligdag - og det er op til dig at digte videre på hendes billedlige fortællinger.

Margon Bilde er uddannet håndværker indenfor træ og har altid arbejdet med sine hænder - og med hans blik for design og funktionalitet laver han nogle utrolig flotte retrolamper ud af gamle lamper og lampetter fra '50 - '60 & '70'erne. Alt hvad der bruges til lamperne er produceret i Danmark.

Med Venlig Hilsen

Værnhøj & Bilde