Om mig

Mit navn er Dorthe Værnhøj, jeg har igennem de sidste 28 år arbejdet som autodidakt kunstner. Jeg arbejder primært med akryl på lærred, hvor jeg bruger forskellige maleteknikker, derudover overfører jeg ofte mine tanker og kunst til genstande som f.eks små genbrugsting og større møbler, da jeg har den opfattelse at kunst ikke skal begrænses til vægmalerier. Det må meget gerne i mine øjne kombineres med det funktionelle og således blive et forhåbentligt glad lille indslag i din hverdag.

Min kunst tager udgangspunkt i kraftige farver samt mange detaljer, den bevæger sig ofte på grænsen mellem det abstrakte og det figurative. Jeg  forsøger at skabe en kontast mellem det grove og det fine, hvor det umiddelbare og pudsige er en stor del af mit udtryk.

Med et humoristisk islæt forholder mine figurer (måske fugle eller næbdyr) og sjove væsner sig til livet og til vores dagligdag, og det er op til dig at digte videre på mine fortællinger.

 

Med Venlig Hilsen

Dorthe Værnhøj